S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Pre psov » Maškrty, pochúťky, odmeny » Kosť z parmskej šunky Gambino


        

Kosť z parmskej šunky Gambino

maškrta pre psa

novinka akcia

 

Dostupnosť: skladom
Číslo produktu: B-71556
výrobca: Santaniello
veľkosť: cca 16 cm
hmotnosť: cca 400 g
EAN kod: 4040667001688
bežná cena 4,08 EUR
cena:
3,35 EUR ( Nie sme platcovia DPH )

do košíka:
  ks  

Kosť z parmskej šunky Gambino

Surová kosť z originálnej parmskej šunky Santaniello Gambino. Je to holá kosť s kožou (len malé množstvo mäsa).

Kosť z parmskej šunky Gambino je čisto prírodný, vákuovo balený, plne ochutený výrobok bez konzervačných látok. Dĺžka kosti asi 16 centimetrov. Hmotnosť kostí približne 400 gramov.

Analytické zložky: Hrubý proteín 37%, Hrubý tuk 14%, Hrubý popol 38%, Vlhkosť 11%.

Morská soľ podporuje zdravie

Vďaka veľmi dlhému, šetrnému zreniu a sušenia prenikne morská soľ svalovinou tiež do kostí. Organická morská soľ z kostí parmskej šunky tak dopĺňa hodnotné minerálne látky a širokú škálu stopových prvkov, ktoré práve v organickej podobe vie organizmus zvierat využiť.

Hygiena kostí z parmskej šunky

Výrobca kosti z parmskej šunky pán Gordon Santaniello necháva všetky kosti z parmskej šunky každé 3 mesiace kontrolovať na salmonelu, enterobaktérie a Aujeszkyho vírus.

Upozornenie na kŕmenie kostí z parmskej šunky

● Kosti doporučujeme kŕmiť pod dohľadom majiteľa zvieraťa.

● Veľkosť kosti by mala byť prispôsobená veľkosti psa.

● Príliš veľké množstvo skonzumovaných kostí môže viesť k zápche.

Skladovanie kostí z parmskej šunky 

● Pri skladovaní v chlade a tme vydržia nerozbalené kosti až 1 rok.

● Pri bežnej izbovej teplote vydržia zabalené kosti 4 až 6 mesiacov.

● Po vybalení z vákuového obalu skonzumujte kosti do 2 dní.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NGU3N2VkO