S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Pre psov » Členok z parmskej šunky Gambetta (kusanec)


        

Členok z parmskej šunky Gambetta (kusanec)

surový členkový kĺb s chrupavkou, achillovou šľachou a kožou

 

Dostupnosť: skladom u dodávateľa (expedícia do 3 pracovných dní)
Číslo produktu: B-71552
výrobca: Santaniello
hmotnosť: cca 210 g
EAN kód: 4040667008106
cena:
3,21 EUR (Nie sme platcovia DPH)

do košíka:
  ks  

Členok z parmskej šunky Gambetta (kusanec)

Surový členkový kĺb s chrupavkou, achillovou šľachou a kožou z originálnej parmskej šunky v BARF kvalite.

Tento členkový kĺb je surový, tepelne nespracovaný v BARF kvalite. Pochádza z členku a obsahuje kosť, chrupavky, achillovu šľachu a kožu. Členok je vákuovo balený, preto si zachováva plnú arómu a vďaka šetrnému sušeniu a dozrievaniu pomocou organickej morskej soli, je plný minerálov a neobsahuje žiadne konzervačné látky. Dĺžka cca 8 cm, šírka cca 6 cm. Hmotnosť kosti cca 210 g. Výrobca >> Santaniello.de.

  • Surový členok v BARF kvalite, bez tepelného spracovania.
  • S obsahom organickej morskej soli plné minerálnych látok.
  • Veľmi dlhé a šetrné zrenie 100 dní pri teplote 3 až 5 ° C.
  • 12 mesiacov sušenie prirodzeným morským vzduchom.
  • Kompetentný výrobca, ktorý rozumie prirodzenému zdraviu.

Originál názov členka je "Santaniello Gambetta Brocken".

_____________________________________________________________________________________

Zloženie

Kotníkový klĺb z parmskej šunky. Analytické složky: Hrubý protein 37 % / Hrubý tuk 14 % / Hrubý popel 38 % / Vlhkost 11 %. Zařazení dle legislativy: Krmná surovina pro psy.

_____________________________________________________________________________________

Morská soľ podporuje zdravie

Vďaka veľmi dlhému, šetrnému zreniu a sušenia prenikne morská soľ svalovinou tiež do kostí. Organická morská soľ z kostí parmskej šunky tak dopĺňa hodnotné minerálne látky a širokú škálu stopových prvkov, ktoré práve v organickej podobe vie organizmus zvierat využiť.

_____________________________________________________________________________________

Hygiena kostí z parmskej šunky

Výrobca kosti z parmskej šunky pán Gordon Santaniello necháva všetky kosti z parmskej šunky každé 3 mesiace kontrolovať na salmonelu, enterobaktérie a Aujeszkyho vírus.

_____________________________________________________________________________________

Upozornenie na kŕmenie kostí z parmskej šunky

● Kosti doporučujeme kŕmiť pod dohľadom majiteľa zvieraťa.

● Veľkosť kosti by mala byť prispôsobená veľkosti psa.

● Príliš veľké množstvo skonzumovaných kostí môže viesť k zápche.

_____________________________________________________________________________________

Skladovanie kostí z parmskej šunky 

● Pri skladovaní v chlade a tme vydržia nerozbalené kosti až 1 rok.

● Pri bežnej izbovej teplote vydržia zabalené kosti 4 až 6 mesiacov.

● Po vybalení z vákuového obalu skonzumujte kosti do 2 dní.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZjhhNDg2Y